Pauwels Sauzen-Vastgoedservice actief op de transfermarkt

De tweelingsbroertjes maken per direct de overstap van ERA-Circus naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.

Dat Diether naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice ging was al een tijdje bekend. Dat tweelingsbroer Laurens Sweeck ging volgen was ook bekend. Alleen was de bedoeling dat Laurens de overgang pas ging maken op 1-1-2019.

ERA-Circus heeft besloten om Laurens Sweeck ook meteen de overstap laten maken en hier zijn beide renners niet rauwig om.

“Ik vond het tijd om mijn carrière een andere wending te geven. Eind dit jaar was ik sowieso einde contract bij mijn vorige team, dus was ik zinnens de ‘markt’ te verkennen. Maar al tijdens een eerste gesprek met het management wist ik dat dit het team was waarin ik me de komende jaren verder wilde ontplooien. De structuur staat er en de sfeer -met heel wat regiogenoten- is geweldig.”

Laurens Sweeck

Verder maken ook Daan Soete (Telenet Fidea Lions), Tim Merlier (Veranda’s Willems-Crelan) en Loes Sels (Veranda’s Willems-Crelan) de overstap naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Deze renners maken wel eerst kun contract uit tot 31-12-2018 bij hun huidige werkgever.

Vind jij de keuzes van genoemde renners goed? had je ze liever ergens anders zien rijden? Laat het weten in de reacties!

Delen met je vrienden